Vernesko Bata Nova Tronic ESD S3

3,190kr inkl. mva

Be om pristilbud

NOVA-KOLLEKSJONEN

Seriøst sikker. Seriøst energigivende.

Den økte ytelsen og komforten til Nova-kolleksjonen vil gi deg akkurat den rette mengden energi. Den biomekaniske Walkline® 2.0-teknologien optimaliserer gang og gange for brukeren. Flekslinjene i sålen følger fotens naturlige bøysoner og skaper en mer energisk gåopplevelse. Den svært sterke hælkappen bidrar til stabilisering og ergonomi for foten.

Vi har kombinert høyteknologiske mikrofibermaterialer og pustende stoffer med en fleksibel, dynamisk SRC-sertifisert TPU QuattroTech®-såle. Dette skaper en sko som er designet for sikkerhet og ser utrolig stilig ut. De lette, pustende materialene gjør den behagelig å ha på seg. Resultatet? Du vil opprettholde energinivået gjennom hele dagen, uansett hvor du jobber.

Produktnr: I/A Kategorier: , , Stikkord:

TRONIC ESD S3

Tronic vernesko er ideelle for bruk i ulike arbeidsmiljøer, som jordbruk, kjemi, konstruksjon, elektro, tungindustri, lettindustri og logistikk. Disse S3 verneskoene er ESD og SRC-sertifiserte. Tronic verneskoene tilbyr god komfort og enkelt bruk med BOA® Fit System.

Disse S3 verneskoene tilbyr kuldeisolering, energiabsorpsjon, en yttersåle som er motstandsdyktig mot drivstoff, varmeisolering, en gjennomtrengingsbestandig yttersåle og et vannbestandig overlær. For å gi best mulig beskyttelse for føttene, er Tronic vernesko laget av de beste materialene og den nyeste teknologien.

› Overdel i fullnarvet skinn/slitesterk PU-tåhette

› FlexGuard® kompositt innlegg mot gjennomtrengning

› Ståltåhette › BOA® Fit System

› Bata Cool Comfort®-fôr

› QuattroTech® TPU-såle

› Bredde W

› Størrelser: W 36-48

Merke

Bata

Størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vernesko Bata Nova Tronic ESD S3”