Opprett kundeavtale

Vi har lagt til rette for bedriftskunder, enten du er en privat bedrift eller et offentlig foretak. Med kundeavtale hos Verneskospesialisten kan du nyte godt av mange fordeler. Du kan handle fra oss direkte i nettbutikken med en fast rabatt på alle våre varer. I tillegg kan du få tilgang til å velge betaling med faktura. Det er enkelt å bruke våre selvbetjeningsløsninger på nett. Trenger du hjelp, gir vi deg god og personlig kundeservice.

Hvorfor ha kundeavtale hos oss?

Hos oss vil du alltid få gode priser og godt utvalg på vernesko og støvler både til dame og herre. Vi yter alltid vårt ytterste for at du som kunde skal velge oss som leverandør igjen og igjen. Vi pakker alle ordre raskt og sender alle pakker med sporing.  

Vi tilbyr kvalitetssko fra BAAK som i 2019 vant innovasjonspris med sin unike såleteknologi. Vi har innovative Elten og et utvalg fra Pezzol som kanskje har markedets beste vinterstøvel.

Er du et mindre firma med kun 1-2 ansatte? Ingen problem! Du er hjertelig velkommen som kunde hos oss. 

Vi tilbyr Klarna Checkout eller faktura etter særskilt avtale med oss. 

Fordeler du får med kundeavtale hos oss:

  • Du får alltid gode rabatter (unntatt på varer som allerede er satt ned)
  • Alle tidligere ordre er tilgjengelig
  • Du kan ha hovedansvar for deres konto, samt at du kan delegere innlogging til ansatt som bestiller sko på deres vegne (verksmester, HMS-ansvarlig osv. )

Vi ønsker deg og ditt firma velkommen som kunde hos oss. 

Bli bedriftskunde her