Haix Protector Pro 2.0 Sagvernstøvel

3,713kr inkl. mva

HAIX Protector 2.0 er en sagvernstøvel med overmateriale i vanntett lær som er hydrofobert og pustende.

Sagvernstøvelen har kuttbeskyttelse nivå 1 (20m/sek.). I henhold til EN ISO 17249:2007.

Innerfôret består av GORE-TEX® Performance; firelags GORE-TEX®-laminat som er vanntett og pustende. Den har et svært slitesterkt fôrstoff med mellomlegg av non-woven-material.
Støvelen har forhøyet beskyttelse mot kjemikalier og har optimal klimakomfort for alle årstider.

Innersålen er fuktabsorberende av kunststoff/non-woven-material. Sålen er formstabil, vridningsstabil og reduserer punkttrykk (f.eks. pga. steiner)

Tåbeskyttelsen er anatomisk utformert og polstrert beskyttelseskappe i bred utførelse.

Innleggssålen er anatomisk utformet og har svært god fuktabsorbering. Sålen tørker raskt, kan skiftes ut og kan vaskes ved behov.

Såleinnlegget er perforeringssikkert, fleksibelt og lett.

Såle
Gummiyttersåle med gjennomprøvd vei-/terrengprofil, slitesterk og sklisikker, stor skrå tråflate og forbedret bevegelseskomfort. I produksjonsprosessen blir gummiskallsålen utstyrt med MSL-systemet (Micro-Soft-Light-system), noen som gir en ekstrem vektbesparelse, fremragende varme- og kuldeisolasjon. Yttersålen er flamme-, varme- olje- og bensinbestandig, og lager ikke merker. I henhold til EN ISO 20345:2011
HAIX® Climate System
HAIX® Climate System med Micro-Dry-fôr øverst på skaftet

HAIX® MSL System
MicroSoftLight: Forbedret demping, ekstrem vektbesparelse med PU-skummet i hele såleområdet og god kulde- og varmeisolasjon.

Sun Reflect
Reduserer oppvarmingen av overlæret som følge av sollys. Sollyset reflekteres av læret, slik at mindre varme ledes til foten

Nullstill
Be om pristilbud
Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord: