Vernesko Bata Traxx 213 Boa S1P

3,080kr inkl. mva

Be om pristilbud

Traxx-serien ble utviklet for over tjue år siden med fokus på å oppfylle alle juridiske, helse- og sikkerhetskrav. Selv i dag, med den nyeste teknologien, forblir Traxx-modellene blant våre bestselgere. Disse verneskoene setter standarden med sin høye kvalitet og avanserte funksjoner.

Traxx-modellene har en tåhette laget av stål som gir solid beskyttelse. Yttersålen er SRC-sertifisert, noe som betyr at den gir utmerket sklisikkerhet på forskjellige overflater. Innleggssålene av høy kvalitet bidrar til god støtdemping og komfort, mens FlexGuard® spikertramp gir ekstra beskyttelse mot spiker og skarpe gjenstander.

Noen av Traxx-modellene er også vannavvisende eller vanntette takket være HDry-membranen®, som holder føttene tørre og beskyttet i fuktige forhold. I tillegg er noen av skoene utstyrt med en slitebestandig TPU-tåhette som gir ekstra beskyttelse og holdbarhet.

Traxx-serien er spesialdesignet for å gi føttene dine den beste komforten med overlegen ergonomi. Du kan være trygg på at disse skoene vil gi deg pålitelig beskyttelse og langvarig komfort gjennom arbeidsdagen.

Vi er stolte av å tilby Traxx-serien, som har et bredt utvalg av modeller for å møte ulike behov og preferanser. Uansett hvilken bransje eller arbeidsmiljø du jobber i, finner du Traxx-modeller som passer perfekt til dine krav.

Produktnummer: I/A Kategorier: , , Stikkord:

Traxx 213 

Overlegen ergonomi, tåhette i stål med en slagfasthet på 200 joule som beskytter føttene mot tunge fallende gjenstander. Traxx 213 har Bata Cool Comfort® innerfor som sikrer en myk, tørr og frisk følelse. Luftig og pustende tekstil. Verneskoen har FlexGuard® kompositt spikertramp.  › BOA® Fit System

› Nubuck lær og tekstil overdel med ekstra TPU tånese

› FlexGuard® kompositt spikertramp

› Vernetå i stål

› BOA® Fit System

› Bata Cool Comfort® innerfor

› Bata Tunell system® i hæl for ekstra demping og støt absorbering

› QuattroTech® TPU yttersåle

› Lest bredde W

› Size range: 36-48

Merke

Bata

Størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vernesko Bata Traxx 213 Boa S1P”