Vernesko høg Bata Traxx 219 Boa S3

4,050kr inkl. mva

Be om pristilbud

Traxx-serien fra Bata ble utviklet for over tjue år siden med fokus på juridiske, helse- og sikkerhetskrav. Modellene er utstyrt med den nyeste teknologien og er fortsatt blant våre bestselgere. Med en ståltåhette, SRC-sertifisert yttersåle, høykvalitets innleggssåle og FlexGuard® spikertramp, setter Traxx-modellene en ny standard for vernesko.

Noen modeller er vannavvisende eller vanntette takket være HDry-membranen®. Noen sko har også en slitebestandig TPU-tåhette for ekstra beskyttelse. Traxx-kolleksjonen er spesialdesignet for å gi komfort og overlegen ergonomi til føttene dine.

Produktnummer: I/A Kategorier: , , Stikkord:

TRAXX 219 S3

Denne verneskoen i S3-sikkerhetskategori har en høy modell og er svart i fargen. Traxx 219 har en TPU-yttertåhette som gir ekstra beskyttelse mot slitasje på skinnet rundt tåområdet. Ståltåhetten beskytter føttene mot tunge fallende objekter. Verneskoen med en kompositt mellomsåle beskytter føttene mot skarpe objekter som kan trenge gjennom sålens bunn. Traxx 219-modellen er for både menn og kvinner.

Leter du etter høy komfort og solid grep? Vårt Traxx-sortiment har TPU QuattroTech®-yttersåle, som er svært fleksibel, dempende og støtdempende. Utmerket grep og stabilitet er derfor garantert. Traxx vernesko har en perfekt passform og tilbyr økt komfort.

› Overdel i fullnarvet Crazy Horse-skinn/Nappa-skinn/slitesterk TPU-tåhette

› FlexGuard® kompositt innlegg mot gjennomtrengning

› Ståltåhette

› BOA® Fit System

› Bata Cool Comfort®-fôr

› Luktkontroll

› HDry® vanntett membran

› QuattroTech® TPU-såle

› Bredde W

› Størrelser: 36-48

Merke

Bata

Størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vernesko høg Bata Traxx 219 Boa S3”